1. Naujienos, istorijos ir įvykiai
  2. Toyota C-HR
Spartusis pasirinkimas

Koncepcinis automobilis Toyota C-HR Prologue – drąsesnis už drąsų

Nebijojęs išsiskirti ir nesileidęs į kompromisus (kaip ir jo vairuotojai), originalusis Toyota C-HR pradėjo naują žanrą. Tapęs kultiniu nuo pat pirmos dienos, šis automobilis pavergė tūkstančių europiečių vairuotojų širdis ir pakerėjo tuos, kurie laukė transporto priemonės su maištinga siela.

 

Vis dėlto Toyota C-HR sėkmė metė iššūkį – kaip turėtų atrodyti nauja tradicijas laužančio modelio karta? Ar įmanoma patobulinti šitiek smagumo ir ryžto turintį automobilį?

 

Naujasis koncepcinis modelis Toyota C-HR Prologue sako: „Taip!“.

Žodžių susiliejimas

Koncepcinis automobilis Toyota C-HR Prologue – bebaimė originalo evoliucija, nuoseklus pirmtako DNR. Nors jis dar panašesnis į kupė, salone turėsite daugiau vietos. Jo paviršiuje yra ir aštrių, ir aptakių linijų, o futuristinė išvaizda neleidžia abejoti, kad tai – Toyota C-HR.

Žr. daugiau

Koncepcinio automobilio Toyota C-HR Prologue galerija

Ateitis jau čia pat ir ji – ambicinga

Pristatome naująjį koncepcinį automobilį Toyota C-HR Prologue. Tai – pirmoji, tačiau labai reali vizija automobilio, kuris neilgai trukus trauks praeivių žvilgsnius visoje Europoje. Toyota C-HR Prologue yra daugiau nei tik koncepcinis modelis. Būdamas ištikimas originaliai maištininko dvasiai, jis meta iššūkį tradicijoms.